dsc00344
Kinderspeelgoed en Kinderknuffels
!

Knuffelhaas

!

Knuffelhaas, gemaakt van badstof met katoen. Gevuld met wol en voorzien van ogen. Ogen zijn extra stevig bevestigd, strik is rondom vastgezet. Haas is ca. 45 cm lang.

Andere kleurstellingen zijn mogelijk, neem svp via de email even contact op.

Bed Olifant "Honey"

!
Bed Olifant "HONEY" (Hannibal) is een onweerstaanbare Toeterknuffel voor in de box en in bed. Gemaakt van teddystof en badstofkatoen, goed gevuld met poppenpitten en wol. De ogen en de staart zijn extra stevig vastgezet. De kop is gevuld met wol, aan de binnenkant afgewerkt met een extra beleg en met drie-dubbele steken aan het lijf vastgezet. De olifant is heerlijk soepel, vooral het lijf en de poten. Ideaal als slaap- en bedmaatje om gezellig naar dromenland te reizen. Inclusief slurf ca. 40 cm   

Beer "BERT"

!
Beer BERT

Beer "BERT" kijkt je vertederend en trouwhartig aan. Echt een vriendje voor het leven. Gemaakt van Teddystof en gevuld met fIberfill. Wollen vulling is eventueel ook mogelijk, dan wordt "BERT" wel duurder. Armen en benen zijn draaibaar en een heuse BerenGarderobe is op bestelling leverbaar. "BERT" is al 45cm. lang en is een makkelijk te bespelen lichtgewicht van ruim drie-en-halve ons. Mijn portret met Vest staat ook op de site.

 

Beer Bert is vanaf het najaar 2008 leverbaar, in diverse bruine teinten en kwaliteiten; afhankelijk van de kwaliteit teddyberenstof (syntetisch of katoen) wordt beer "Bert" zijn prijs berekend. De prijs begint bij 40,00 euro. De exacte prijs kan je via de email of telefonisch opvragen.

Beer "Bert" gaat uit

!
Beer BERT gaat uit
Beer "Bert" gaat uit; hij heeft een hardstikke chique vestje met zakjes aan dat aan twee kanten te dragen is. In de winter groen van voren en rood van achteren. In de zomer rood van voren en groen van achter. Het vestje is voorzien van heuse zakjes waar Beer "Bert"  zijn favoriete snacks in mee kan nemen. 

Beer James Blond

!
Beer James Blond
Beer James Blond, is net terug van zijn geheime missie. Met zijn sjieke vest en strik kan hij zo mee naar het gala, maar met zijn geheime wapen is hij een echte spion! Wees snel, voordat hij weer op een missie is. 

Berin Ariët

!
Berin Ariët
Berin Ariët, klaar voor een uitje, het jurkje is, ook handgemaakt,  van linnen met katoen. Het sluit met een drukknoopje, dus het kan makkelijk uit en aan. Wil jij met Berin Ariët spelen??

Beer "Cappuccino"

!
Beer "Cappuccino"
Zo uit Italië overgekomen met zijn modieuze rode sjaal is hij een heus Italiaans brutaaltje. Deze beer dankt zijn naam aan zijn Cappuccino-kleur. De vacht van Beer Cappuccino is heerlijk zacht en knuffelt geweldig; is namelijk gemaakt van hoogwaardig materiaal. Beer Cappuccino is net  zoals de rest van zijn familie ongeveer  45 cm hoog en gevuld met fiberfill. Gevuld met wol kan ook, dan wordt de beer Cappuccino alleen wat duurder. Prijs is dan in overleg en hangt af van de dan geldende wolprijs. Ook deze beer is weer veilig en berekend op kleine kinderen.

Beer "Pietje Bell"

!
Beer "Pietje Bell" is een echte Rotterdamse deugniet met flair. Hij heeft een gebreide das aan en zijn sokjes zijn nog in de maak. Want het andere stel is hij kwijtgeraakt. Beer Pietje Bell is net als de rest van de berenfamilie 45 cm hoog en gevuld met fiberfill. Hij is weer veilig en berekend op kleine kinderen.

Egel Egeltje

!
Egel Egeltje
Een schattig klein egeltje van 9 cm lang, prikt niet en is heerlijk zacht. Dit egeltje wil graag bij jou in bed!
Egeltje is gemaakt van vilt en een stukje gemelleerd langharig nepbond. Gevuld met wol is ze helemaal af. De ogen en de neus zitten goedvast.

Spookje "Roy"

!
Spookje Roy

Het "ORANJE" voetbalspookje "ROY" gaat veel doelpunten maken op de Nederlandse voetbalvelden. Roy is een circa 40 cm. grote mascotte  en uw kleine fan zal extra van alle successsen genieten.

Spookje "Roy" kan in elke gewenste kleur geleverd worden.