!
!

Spookje "Eveline"

!
Spookje Eveline
Spookje "Eveline" heeft nu een licht blauw mutsje op. Maar kan makkelijk van kleur veranderen, wel even aangeven bij de bestelling. Een heerlijk zacht bedknuffeltje gemaakt van flanel en gevuld met schapenwol.  

Pinguïn uit Gallië

!

Deze Pinguïn uit Gallië lijkt heel bekend maar is hier incognito. Verkleed als Obelix is hij een veelvraat van......
Pinguïn is gemaakt van nicky velour in combinatie met bontstof. Zijn accessoires zijn van vilt gemaakt. Zijn haar en snor zijn van een synthetise draad gemaakt maar kunnen ook van wol zijn. Hij is gevuld met fiberfill. Pinguïn kan gevuld worden met wol maar dan wordt de prijs aangepast aan de geldende wolprijs. Dit geldt tevens voor zijn haar en snor.

Schortje met koksmuts

!
Wie is er de keukenprinses? Ga jij mama of papa helpen in de keuken? Met je eigen schortje en koksmuts ben je de nieuwe keukenprinses. Schortje is 55 cm lang en 50 cm breed. Het heeft verstelbare bandjes en is gemaakt van mooie 100 % katoenen stof met oud hollandse motieven. De bijpassende koksmuts sluit met klittenband en past op ieder kinderhoofdje. Ook de muts is gemaakt van mooie 100% katoenen stof met oud hollandse motieven.

Vilten kindertasje

!
Vilten kindertasje
Ga je naar je opa en oma? Of met je vriendinnetjes naar een feestje? Dan is dit tasje, gemaakt van wolvilt en voorzien van sterretjes, het helemaal voor jou. Het hengsel is van chenillydraad. Wil je hem zelf maken, geen probleem, het pakketje staat voor je klaar voor 6,75 euro.