cursus
Cursussen Handwerktechnieken
Gezellig samen, in kleine groepjes, vlot en leuk verschillende technieken leren

Achter in  de winkel van Tesselschade Arbeid Adelt op het Noordeinde 92 te Den Haag geef ik, na de eerste serie cursussen van afgelopen herfst,  vanaf 15 januari 2009 (vervolg-) cursussen in basis handwerktechnieken. Er is keuze uit drie cursussen.

De eerste omvat de basis naaitechnieken aan de hand van het maken van een patchwork baby-bal.
De tweede cursus is een cursus basis breitechnieken. De cursist breit een babysjaal met verschillende breisteken. Bij de laatste cursus leert de cursist de basis borduurtechnieken, hier borduurt de cursist een patroon dat op een gastendoekje gezet wordt.

 

Bij de cursussen zijn de cursisten eigenlik vrij om hun eigen werkstuk en bijbehorende handwerktechniek te kiezen; zodoende zijn de cursisten niet gebonden aan een vaste opzet van de cursus en de workshop. Alle cursussen bestaan uit 5 lessen en de kosten voor de cyclus die in januari 2009 start zijn 75,00 euro per cursus per persoon. De workshop kost 50,00 euro en omvat vrijwel een hele dag.

Het inschrijfformulier kunt u afhalen bij de winkel van Tesselschade Arbeid Adelt of vanaf deze site printen en opsturen naar Tesselschade Arbeid Adelt, Noordeinde 92, 2514 GM te Den Haag. Op het formulier kunt u aangeven of u een cursus uit het vaste aanbod wilt volgen of dat u zelf een voorstel voor een handwerk dat u zou willen maken aandraagt.
Eventuele vragen beantwoord ik graag via mijn e-mailadres: info@hethandwerkhoekje.nl of
telefonisch via 06 - 20 24 14 82.

 

Graag tot ziens!

 

PS: Als u handwerken leuk  en gezellig vindt en er mee bezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden bij een van de cursussen. U maakt dan uw eigen handwerk en komt u vragen of moeilijkheden tegen dan lossen we dat samen in de cursus op! Of  heeft u altijd al dat ene leuke handwerk willen maken maar bent u er nooit aan toegekomen? Geen probleem, meldt u aan en we gaan ervoor!

 

 

!