!
!

Doopkaars met naam en datum

!
Doopkaars met naam en datum
Een badstoffen handdoek omgetoverd tot een (doop-)kaars met in vilt de naam van de dopeling erop en onderaan in vilt de datum. Deze kaars ook gemaakt worden voor bijvoorbeeld de eerste communie of het vormsel, maar is eigenlijk voor iedere gelegenheid/herinnering aan te passen. De kaars is ongeveer 35 cm hoog en het papierenvlammetje 6 cm. Een zeer origineel cadeau!

Geldbuideltje

!
Een klassiek, betrouwbaar geldbuideltje. Gemaakt van imitatie nappa en voorzien van een ringsluiting. In het buideltje kunt u zowel uw papier- als uw muntgeld bewaren. Heel handig en exclusief!

Perzik van wol

!
Perzik van wol
Leuk voor op de seizoenstafel of zo als decoratie! Het perzikje met zachte huid bestaat uit schapenwol met daar omheen geprikt Bhedawol. Het steeltje is van chenillydraad en de blaadjes van wolvilt. Past altijd en overal.

Boeket Tulpen

!
Boeket Tulpen

Nog vrolijker dan in het echt! Een boeket Tulpen in een bakje met oase. De tulpen en hun blaadjes zijn gemaakt van wolvilt en voorzien van chenillydraad en pijpenrager. Staat goed op iedere vensterbank, seizoenstafel, noem maar op.

Wil je maar één tulp? Geen probleem, een losse tulp kost 4,50 euro 

Sok voor je mobiel

!
Sok voor je mobiel

Helemaal trendy, een sokje voor je mobiel. Met de hand gebreid en voorzien van een gehaakt koordtje. Geef de maten van je mobiel op en een bijpassend sokje komt naar je toe. Andere kleuren zijn geen probleem. Wie gaat met zijn tijd mee?

Een TULP-pen

!
TULP-pen
Herkent u het van vroeger? Ook altijd al terug naar uw tienerjaren gewild? Met deze TULP-pen gaat dat helemaal op! De tulp is geheel van wolvilt gemaakt en kan in verschillende teinten besteld worden. Graag even overleg over de kleur. Deze pen is een echte Papermate en kan vele schrijfuren mee. Is de pen leeg? Niet getreurd, de tulp is na-vulbaar met pen of potlood.

Boekenlegger Matroos

!
Boekenlegger Matroos
Schip Ahoy! Of liever Bladzijde Ahoy! Deze matroos blijft op wacht staan in je boek. En leest lekker verder met je mee. De boekenlegger is ca 18 cm lang en gemaakt van wolvilt. De matroos is gevuld met wol.

Foto van de live-versie volgt soon.