!
!

TULP-pen

!
TULP-pen
Herkent u het van vroeger? Ook altijd al terug naar uw tienerjaren gewild? Met deze TULP-pen gaat dat helemaal op! De tulp is geheel van wolvilt gemaakt en kan in verschillende teinten besteld worden. Graag even overleg over de kleur. Deze pen is een echte Papermate en kan vele schrijfuren mee. Is de pen leeg? Niet getreurd, de tulp is na-vulbaar met pen of potlood.

Appel van wol

!
Appel van wol
Leuk voor op de seizoenstafel of zo als decoratie! Het appeltje bestaat uit schapenwol met daar omheen geprikt Bhedawol. Het steeltje is van chenillydraad en de blaadjes van wolvilt. Past overal en altijd.

Waterlelies

!
Waterlelies

Wilt u eens een echt apart bruids- of jubileumcadeau?
Dan zijn deze waterlelies zeker de moeite waard. Gemaakt van wolvilt in verschillende groene en bruine teinten. De lelies zijn van een mooie kwaliteit tule en katoen voorzien van een gouden hartje van chenillydraad. Voor extra sfeer en om de waterlelies te verlichten  worden ze geleverd met een glazen kaarsenhouder met goudkleurige accenten en een geurkaarsje.  

Boekenlegger Paaskuiken

!
Boekenlegger Paaskuiken
"Kip" of beter "Kuiken" ik heb je en kan je meteen verder lezen waar je gebleven ben. Deze BoekenLEGGER van wolvilt is ongeveer 18 cm lang en het kuikentje is gevuld met wol.

Foto van de live versie volgt soon.

Boekenlegger Paashaas

!
Boekenlegger Paashaas

Deze Paashaas boekenlegger steekt zijn kopje boven de bladzijdes uit. Zo gevonden waar je gebleven was!
De boekenlegger is ongeveer 18 cm lang en het haasje is gevuld met wol.

Live versie foto komt eraan gehopt!