!
!

Pakketje Kerstlaarsje

!
Pakketje met volledige beschrijving en alle benodigde materialen om één kerstlaarsje zelf te maken. Leuk om te maken en om weg te geven. Zie ook de pakketjes voor de boekenklemmen.

Pakketje van de kerstengel met bel

!

Het pakketje bevat de volledige beschrijving inclusief patroon en de benodigde materialen om één kerstengeltje met bel te maken. Leuk om te doen. Zie ook de pakketjes voor de boekenklemmen.

 

Wilt u het engeltje in het rood maken, graag even aangeven op uw bestelformulier.

Kerststerren om te hangen

!
Kerststerren, waarmee je de Kerstboom kunt verfraaien of om  zo voor het raam te hangen.Echt  "one of a kind", want iedere ster is gegarandeerd uniek. De sterren zijn gemaakt van 100% katoen en gevuld met wol. De sterren zijn met de patchwork techniek aan elkaar gezet en voorzien van een sierknoopje. De sterren zijn per stuk te koop voor 8,95 euro. Per twee kosten de sterren 15,90 euro.

Kerstengel met klok in rood

!

Het kerstengeletje gemaakt van rode vilt met een klokje in haar hand. Het engeltje is ongeveer 7 cm hoog.Een feest in je kerstboom!

 

Kerstengel in rood met glitter

!
Kerstengel gemaakt van rood vilt met glittertjes en met een klokje. Engeltje is ongeveer 7 cm hoog.

Boekenlegger Sneeuwpop

!

Een zeer fraaie, exclusieve boekenlegger met Sneeuwpop met gebreide muts. De boekenlegger en het popje zijn gemaakt van wolvilt en gevuld met wol. Het mutsje is handgebreid en voorzien van motiefjes.
De boekenlegger is ongeveer 18 cm lang. 

Binnenkort ook in Paasuitvoering