!
!

Kussenhoes in batik

!
Kussenhoes in batik
Kussenhoes gemaakt van katoenen batikstof in log-in-cabintechniek; de achtergrond van deze techniek licht ik toe bij het speldenkussentje. Deze hoes kan om een bestaand kussen heen en is 42 cm bij 42 cm. Of er kan een kussen bijgeleverd worden, gevuld met dons, katoen of synthetisch vulmateriaal. De prijs van de hoes is excl. een binnenkussen. Eventuele kleurencombinaties zijn in overleg te bepalen. 

Quiltzakje met geurolie in flesje

!
Quiltzakje met geurolie in flesje

Variant op de geurbuideltjes. Een gequilt zakje gemaakt van lapjes katoen met daarin een flesje met geurolie. De olieflessen zijn in diverse geuren verkrijgbaar. Denk aan bijvoorbeeld vanille, lavendel en rozen. Ook de dessins van de buideltjes kunnen variĆ«ren. De zakjes zijn ongeveer 15 bij 10 cm en worden afgesloten met een fraai lintje.

Klein Borduurquiltje

!
Klein Borduurquiltje
Een geborduurd paneeltje, in dit geval Paddington Bear, verwerkt tot een mini quilt. Elk borduurpakket is te verwerken tot een quilt, de prijs is afhankelijk van het borduurpakket en de grootte van de quilt.

Kip in quilt nr 1

!
Kip in quilt nr 1
Een eigenwijze Paaskip in quilt gemaakt o.a. met vilt en linten, past met plezier op uw paaseieren. Dit is echt een vrolijk lentefiguurtje, wel een kip maar toch totaal anders Zij is gevuld met wol, dus houdt alles lekker warm. De kip is 12 cm hoog (gemeten zonder de poten). Kleuren kunnen afwijken van de foto. 

Kip in quilt nr 2

!
Kip in quilt nr 2
In vrolijke lente kleuren is deze kip gemaakt met de log-in-cabin-techniek, de bekende quilttechniek. Gevuld met rauw rijst, blijft zij stevig liggen op uw lente-seizoenstafel. Deze kip houdt echt van gezelligheid en komt graag bij u aan.  De kip is op haar hoogste punt 10 cm. De lengte is ca 11 cm.  Kleuren kunnen afwijken van de foto.  

Naaldenboekje in batik

!

Een luxe uitvoering van het naaldenboekje in batik katoen.
Voorzien van een binnenzakje.
Zowel de voorkant als de achterkant bestaan uit een quiltblok.
Eventuele kleur-voorkeuren kunt u opgeven onder het kopje meededelingen bij uw bestelling.
Boekje is ca. 12 bij 12 cm.