Nieuwsbrief

Wilt u mijn nieuwsbrief ontvangen, mailt u dan uw emailadres naar info@hethandwerkhoekje.nl en de nieuwsbrief komt naar u toe.

Halo Allemaal,

 

Er is sinds de laatste nieuwsbrief veel gebeurd! De Nabestaandendag was een succes, zie ook de foto's op de website van Het Handwerkhoekje en de Nabestaandendag (kijk voor de link bij Links). Ik ben opnieuw gevraagd om mee te doen met een Nabestaandendag, genaamd, Dag voor Kracht en Inspriatie hier in Den Haag. Zondag 29 maart a.s. ben ik te vinden op de Kamperfoeliestraat 2 te Den Haag, toegang gratis. Wellicht ontmoet ik u!

Verder ga ik vanaf eind maart voor de Stichting Rijswijkse Kinderopvang, locatie Ypenburg,  kinderen van 4 t/m 8 en 8 t/m 12 handwerklessen geven, tijdens de naschoolse opvang.  Doel is om kinderen kennis te laten maken met handwerken, denk bijvoorbeeld aan: kaart borduren, appeltje wol prikken, eenvoudige brei- en haaksteken. Ook voor de Stichting Welzijn Rijswijk worden ideëen uitgewerkt voor cursussen en workshops. Deze zullen in het najaar plaats gaan vinden.

Verder zijn we weer wat nieuwe handwerken geplaatst o.a. een mooi Boeket Tulpen van vilt.
  

Veel plezier weer met mijn site en graag tot de volgende keer!

 

Groetjes en tot ziens,

Ariët Roos